Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:406856 kpl

Pikakysely

Hyttysiä on suojeltava!

Päivän pohdintoja

Perjantai 5.6.2020 - Pia P


Suomen hallitus on ottanut tänä vuonna velkaa 20 miljardia euroa. Kaksi kertaa enempi kuin uusien hävittäjien hinta. Moni politiikko sanoo, että ei pidä ostaa uusia lentokoneita, koska sillä rahalla voi esim maksaa parempaa palkkaa hoitajille. Nyt siis ei ole tuplamäärä hävittäjiä eikä isoja palkankorotuksia.

Varsinkin vasemmisto hehkuttaa kuinka nyt pidetään köyhästä huolta heidän ansiosta. Antaako vasemmisto omasta kukkarosta lisää rahaa? Lisäraha tulee tällä hetkellä lainana. Olisiko parempi kehua, että neljännen lapsen lapsilisän korotuksen maksaa tulevat polvet? Jaamme velkaa ja kehumme itseämme siitä miten reiluja olemme? Vasemmisto suunnittelee työttömien laittamista luonnonsuojelija joukoksi, ehkäisemään ilmaston lämpiämistä. Eli siis mitä? Työttömät pakotettaisiin ajamaan fillarilla jonnekin istuttamaan metsään? 

Hallituksen suhtautuminen työttömiin näkyy siinä, että halutaan, että puolet suomalaisista olisi korkeakoulun käyneitä ja lisätään maahanmuuttoa. eli jonkinlainen luokkayhteiskunnan teko menossa? Suomalaiset olisi herrakansan ja ulkomailta tulijat olisi työntekijöitä? Tällä hetkellä esim Helsingissä ulkomaaperäisten ihmisten työttömyys kasvoi 85 prosenttia! Eli hallituksen mukaan pitää lisätä maahanmuuttoa!

Usassa poliisi tappaa ihmisen ja täällä mielenosoituksessa maataan naama katukivessa pyytäen anteeksi? Sitä, että aikaisemmat sukupolvet ovat tehneet töitä ja maksaneet helkutisti veroja kaikesta. Aikaisemmat sukupolvet ovat saaneet meille suomalaisille maan, jossa on erinomaista elää myös köyhänä ja maahanmuuttajana. Täällä kaikki saa kaiken tasapuolisesti, oli lähtökohta tai ihonväri mikä tahansa. Nykyiset työssäkäyvät ja veronmaksajat tarjoavat tämän. Ja meidän pitäisi kokea maailman tuskaa siitä, että elämme niin hyvin? Vai pitäiskö tuntea maailman tuskaa siitä, että muut eivät tarjoa lähellekään yhtä paljon kaikkea kivaa vaikka heti kun astuu Suomen rajan yli ja sano:" turvapaikka".

Voin vain kuvitella minkälainen yhteisöllisyyden tunne siellä miekkarissa on. Entäs jos moraaliposeeramisen sijaan antaisi oikeasti kaikki varansa ja tulonsa sekä kotinsa ulkomaalaiselle? Se olisi oikea teko henkilöille, joka kärsii omasta ihon väristä ja siitä, että saa opiskella viisi vuotta ilmaiseksi yliopistossa? 

Samaan aikaan Kajaanissa ulkomaalainen tappoi ihmisen pyörätielle, mutta kukaan ei marssi sen väkivallan takia, jota Suomessa kohdataan? Usan asiat on tärkeinpiä, ollaan pöhnässä mukana.

Siitä päästiin ulkomaille! Suomi osallistuu Koronan takia EU: n tukipakettiin. Ah, korona mikä ihana tekosyy pelastaa taas pankkeja ja holtittoman talouden pidon maita!
Rahaa on siis taas liikkeellä ja siitä seuraa, että Espanja tekee perusturvan (Suomella ei varaa sellaiseen), Italia saa 77 miljardia (Suomi maksaa 8,5 miljardia euroa)  ja Saksa laskee arvonlisäveron 16 prosenttiin (Suomessa 24%). Reilua peliä? Ja luuletteko, että se tänä loppuu? Aina löytyy joku syy rahan mättämiselle, koska mikään ei muutu.

Tässä EU: n liittovaltiokehityksessä ja Suomen velkaantumisesta on se hyvä ( no ei ole) puoli, ettei tarvitse kovinkaan pitkää kärsiä hyväosaisuuden taakasta. 
Suomi kerää lisää veroja esim. kilometriverotus ja ruuhkamaksut ovat kovaa vauhtia tulossa!

Jk. Sivistysmaissa hallituksen jäsen eroaisi jos on joutunut poliisi tutkintaa tai maksattaisi omia menoja valtiolla- Suomessa homma jatkuu entisellään... 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini