Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:695795 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Vauva- tehdas

Tiistai 2.2.2021 klo 18.23 - Pia P


Suomen valtiolle kallein toimittaja, vaikka hän saa palkkarahat YLEstä, on keksinyt uuden kohteen.

Aikaisemmin Värisevällä äänellä hän kertoi All-Holin leiristä ja siellä olevista suomalaisista. Siitäpä se ajatus lähti, mammat ja muksut pitää saada vankileiriltä Suomeen. Operaatio on maksanut tähän mennessä 350 000 euroa suomalaisille veronmaksajille.

Nyt kohteena oli Ukrainan vauvabisnes. Koronan takia tilattuna vauvoja ei päästä hakemaan. Ulkomaalaiset eri syitä käyttää esimerkiksi ukranalaisia naisia tekemään vauvoja keinohedelmöityksellä. Ukrainassa ei ole säätävää lakia, ns vuokrakohduista.

Toimittaja otti hyvin voimakkaasti kantaa miten väärin on käyttää "sijaiskantajia" ja oli pettynyt, että asia ei kiinnosta EU niin paljon, että kieltäisi sen.

Ajatellanpa toistepäin... Naiset saavat 10 vuoden palkan hommasta. Ukrainan keskiansio on todella matala ja hyvin ymmärtää, että roima palkka kiinnostaa.

Ja pitää muistaa, että vauvan tilannut saavat hyvässä lykyssä heidän omilla sukusolulla olevan lapsen. Eli lapsi muistuttaa vanhempiansa, jollekin se voi olla tärkeä asia - ei pidä ulkopuolisten arvioida sitä tunnetta ja halua.

Suomalaisten on niin helppo osoittaa ylemmyyttä, koska meillä on niin toimiva lapsettomuushoitojärjestelmä, halvimmillaan pelkillä polimaksuilla. Suomessa yksinäiset naisetkin yksityispuolella saavat rahalla hedelmöityshoitoa. Muumi- mukin avulla jotkut saavat vauvan siemeniä. Homopariskunnat voivat käyttää naista sijaissynnyttäjää ja adoptoida vauva molempien miesten nimiin. Meillä on avarat ja laajat lait ja käytännöt. Niin ei ole joka maassa ja siksi Ukraina kiinnostaa.

Todisteena naisten huonosta mielestä käytettiin itkevää naista, joka oli luovuttanut vauvan eteenpäin. 
Moni synnyttänyt nainen tietää, että hormoonimyrskyssä voi itkettää kaikki, vaikka vauva olisi sylissä.

Minä en suorilta tuomitse vauva- bisnestä, koska siinä on paljon iloa ja onnea tuottavia asioita- vauva ja onnelliset vanhemmat. Ja vauvakin saa varmaan hyvän elämän toivottuna ja rakastettuna.

Mikä olisi vaihtoehto naisen keholla tienaamiseen... Aivan. Ei ei. Ja värisevä ääninen toimittaja ei esitä, että nämä naiset pitäisi tuoda Suomeen, hän haluaa vain lopettaa rahan ansaitsemisen. Vauva-touhu menisi varmaankin "maan alle" ja olisi vielä karumpaa naisille.

Ei kannata olla heti tuomitsemassa, jos ei kulje vauvaa haluavan tai talouskurjuudessa elävän "saappaissa"! Paitsi jos on suomalainen setämies?


Kommentit

6.2.2021 6.31  JenniferLar

Go ahead, have sex on the first date
http://dioponilajulo.ga/chk/59

25.12.2021 17.34  jari luukkonen

Suomessa nainen saa halutessaan hankkiutua raskaaksi irtoseksinkin kautta valehtemalla miehelle käyttävänsä ehkäisypillereitä, jotta mies laukeaisi naisen sisälle tietämättään siittäen naisen raskaaksi. Tämä on täysin laillista toimintaa Suomessa, eikä nainen saa siitä mitään rangaistusta tai syytettä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini