Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:548290 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Sukupuoli juttu2

Maanantai 31.5.2021 - Pia P


Herkällä hetkellä kuuluu kysymys:"Haluatko alkaa meidän henkilön tunnustajaksi?"

Sosiaali- ja terveysministeriö ohjaa uutta vanhenmuuslakia. Se on edennyt jo eduskuntakäsittelyyn ja tulee menemään läpi hallituksen voimin. Yli vuoteen ei saatu aikaan rajatestauksia Koronan leviämisen estämiseksi, oli kai  helpompi laittaa suomalaiset koteihinsa. 
Näin korona- aikana tulee esittelyyn näinkin tärkeitä asioita: sukupuolitunnisteet pitää saada pois vanhemmuuslaista. Eli isät on jatkossa tunnustavia, äidit synnyttäjiä ja lapset henkilöitä.

Miksipä näin? Trans- lain uudistuksessa poistetaan naisesta mieheksi muutoksen yhteydessä tehty pakkosterilointi. Eli jatkossa "uudet" miehet voi synnyttää ja siksi äiti sanaa ei haluta LAKIIN vaan synnyttäjä - nimike.

Äiti -on muuten valittu Suomen kauneinmaksi sanaksi- on jatkossa synnyttäjä. Äitejä on ollut monelaisia... uusioperheen,sijoitus-, kasvastus-, adaptio- yms lapsilla on ollut äiti, vaiika ei ole fyysisesti vauvaa synnyttänyt. Jatkossa nämä laset saavat äidiksi ilmeisesti huoltajan.

Isä on myös ollut monimuotoisten perheen mies. Isä voi olla, vaikka ei ole ollut tekohetkellä paikalla. Jatkossa henkilö on tunnustaja.

Lapsi on sitten henkilö, joka saa itse päättää mikä tai mitä haluaa olla. Ennen sanottiin, että saa isona itse päättää. Uusi laki antaa lapselle (alaikäiselle) oikeuden muuttaa sukupuolta, vaikka vanhemmat vastustavat esim lapsen hormoonihoitoa. Oikeus voi määrätä lapselle virkaholhoojan, joka antaa luvan ja kas! hormooneilla saadaan tytölle viikset kasvamaan tai pojalle tisulit. Mites ensi viikolla?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini