Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:725653 kpl

Pikakysely

Oliko mun juttuja ikävä?

Äänestäkää minua!

Lauantai 5.6.2021 klo 15.47 - Pia P


Kuntavaalit ovat helpot vaalit! Ehdokkaan tarvitsee vain luetella asioita mikä hänelle tärkeää ... vanhukset, lapset, koulut, terveydenhuolto, luonto, vammaiset, köyhät....

Ja sitten hymyillä nätisti toreilla ja lehtimainoksissa. Äänestäjää katsoo listaa ja kokee, että tässä on juuri hänen ehdokas.

Ei kannata kertoa ikäviä asioita, esim rakeenttellisten muutosten tarpeesta, kuntien rahapulasta, investointivelasta, säästöpaineista, koulujen lakkauttamisesta jne. Kukapa sellaista ilkimystä haluaa äänestää.

Vielä karunpaa, jos joku toiveiden tynnyrin äärellä kysyy, että millä nämä kaikki rahoitetaan ... Velkaa saa aina. Velan maksaa lapsen lapsemme. Reilu peli- me eletään leveästi lapsiemme rahoilla?

Ai niin, ikävistä asioista ei saa puhua vaaleissa vaan luvata tuhat hyvää ja sata mahtavaa. Ja hymyillä nätisti.

Kuka ehdokas lupaa, että haluaa jättää vanhukset hoivaamatta? >Ei tietenkään kukaan sellaista halua, mutta jos joku luettelee vanhukset, niin hän on hyvä päättäjä? En jaksa oikein ymmärtää tätä ehdokkaiden logiikkaa.

Eikä käy kateeksi äänestäjää, nyt kusetetaan (anteeksi ruma sana!) kunnolla. Tulemme näkemään vaalien jälkeen, että kaikki lupaukset eivät pidä! Eikä listat!

Minä lupaan kaksi asiaa näin Suonenjoen ehdokkaana- lupaan vauhdittaa päätöstä pysyvän, tarkoituksen mukaisen ja nykyaikaisen rakennuksen saamisen veljeskodin tilalle! 

Toinen on, että kuntaveroa ei saa nostaa!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini