Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:657724 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Ilmastotalkoot

Keskiviikko 1.12.2021 klo 20:18 - Pia P


Suomalaiset neuvottelevat muiden maiden kanssa ja sitten ilmoittavat, että tavoitteemme on tiukempia kuin muilla mailla. Haluamme olla ensinmäisiä!

Suomalaisille kerrotaan, että ilmaston lämpiämisen torjunnan takia elämisen, liikkumisen, energian, polttoaineen jne hintaa nostetaan. Joo -ei haittaa! 

No, nyt bensa maksaa 2 euroa litra, sähkön hinta on taivaissa, kaukolämpö on kallista jne.

Ja nyt kyllä haittaa! Palkasta ei jää mitään käteen ja osa suomalaisista ei pysty maksamaan laskuja. Rahat ei riitä.

Äänestä vihreitä, vassemmistoa ja demareita - kuritamme suomalaisia kunnolla ja otamme vielä velkaa muille maille jaettavaksi. Ihanaa! Nämäkin on kerrottu etukäteen.

Hyvin kyllä on toimet tehonnut! Nyt on kunnolla pakkasta ja lunta.

Kun raha ei riitä auton tankkaamiseen sekä istuu kotona pimeässä ja kylmässä - on onnellinen. Ilmasto ei lämpene!


Kommentit

25.12.2021 15:24  jari luukkonen

Nykyinen hallitus haluaa suomalaiset maksamaan EU:n lisäksi kehitysapua, tukia ulkomaille. Myös työssäkäyvien rahat työttömille. Useat suomalaiset kansanedustajat ovat YGL, WEF jäseniä palvoen ideologiaa sinä et omista mitään ja olet silti onnellinen. Näitä kansanedustajia ovat SDP Martti Ahtisaari, Sanna Marin, Timo Harakka, Tarja Halonen, Jutta Urpilainen, Ville Skinnari, Paavo Lipponen, Tuula Haatainen. Kokoomus Jan Vapaavuori, Sauli Niinistö, Kai Mykkänen, Jyrki Katainen, Alexander Stubb, Sanni Grahn Laaksonen, Petteri Orpo. Keskusta Olli Rehn, Mari Kiviniemi, Annika Saarikko, Juha Sipilä. Vihreiden Ville Niinistö, Pekka Haavisto. Entinen persu Timo Soini. Lisätietoa etsimällä kansanedustajan nimi ja davos.

5.1.2022 23:50  jari luukkonen

Demareita, vihreitä, vasemmistoa äänestävät usein nuoremmat elämäntapatyöttömät ihmiset jotka eivät halua työllistyä ja tienata itse rahojaan. Monilla heistä on riippuvuutta esim. alkoholin, huumeiden, rahan käytön kanssa. Ovat laiskoja ihmisiä joiden todellinen murhe on mahdollinen sosiaalitukien saamisen viivästyminen. Vaaleissa puoluevalinnan ratkaisee se mikä puolue lupaa eniten sosiaalitukia tai helpompaa päihteiden saamista.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini