Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:725633 kpl

Pikakysely

Oliko mun juttuja ikävä?

Pääministerin puheet

Perjantai 13.1.2023 klo 23.23 - Pia P


Pääministeri Marin (SDP) teki vaalitentissä täydellisen poliittisen teon. Vaalitentti oli 13.1.23 ja keskustelussa oli kokoomuksen puheenjohata Orpo ja pääminteri Marin.

Tentissä ei suinkaan puhuttu päivän asioista vaan siirrettiin puhe komanteen osapuoleen - jonka edustajaa ei siis ollut paikalla- eli perussuomalaisiiin. Marin moitti perussuomalaisia rasisteiksi yms. ja mediahan otti tämän riemuiten vastaan. Muutaman päivän kohu oli saatu aikaan. Persut on rasisteja! Tosin siinä lauseessa samalla halveksittiin demokratiaa, vapaita vaaleja ja puolta miljoonaa äänestäjää.

Tentissä ei suinkaan tarvinnut puhua kolmen päivän päivystysjonoista, katastrofaalisesta varhaiskasvatuksen tilasta, hoitajapulasta, hoitopaikkapulasta, työntekijäpulasta, tiestön korjausvelasta, energian hinnoista tai vaikka miksi suomalaiset maksvat italian terassiremontteja tai savannipääliköille muutama miljoona "taskurahaa".

Jos joku on rasisti, niin sitä teosta tai puheista seuraa tutkinta ja ehkä tuomio. Politiikon ei pidä alkaa nimittelemään tuomioon johtavilla sanoilla toisia. Mites joku sanoisi, että jonku puolueen väki murhaajia tai väärentäjiä?

Marin vetosi, että Soinin aikaa perussuomalaiset olivat erilaisia ja nyt he ovat rasisteja. Marin oli reilu parikymppinen opiskelija kun liityin perussuomalaisiin. Hän ei varmaan muista, miten silloiset perussuomalaiset olivat monen mielestä rasisteja yms verrattuna SMP:n aikoihin. 

Perussuomalaiset pitävät Suomen ja suomalaisten puolia, onhan se hirveää EU myönteisille puolueille- vai mitä? Eihän se voi olla niin, että suomalaisilta leikataan ja rahaa annetaan rikkaille Etelä- Euroopan maille, jotka eivät halua verottaa omaa kansaa? 

Toinen outo asia, oli että Marin kertoi kokoomuksen antavan verohelpotuksia vuorineuvoksille. Suoraan Uuno turhapuro leffa - tasoista puhetta. Näköjään vetosi moneen- vihatut vuoristoneuvostot!

Demarien puoluetoimisto kannattaisia tutkia montako vuorineuvosta on Suomessa tällä hetkellä. Ei vaikuta verotuksen kokonaisuuteen. Veroratkaisut on ihan muuta tasoa. Halpamaista populisimia!

Mites jos jatkossa keskityttäisiin vaalitenteissa oikeisiin asioihin?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini