Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:313783 kpl

Pikakysely

Hyttysiä on suojeltava!

Uutiset

23.3.2019Savo-Karjalan PS eduskuntavaaliehdokkaatLue lisää »22.3.2017Suonenjoen PS ehdokkaatLue lisää »17.11.2016PSnostaaSykettaLue lisää »

Henkilökohtainen juttu

Torstai 17.10.2019 klo 21:59 - Pia P

Kerronpa tässä eduskuntavaalien aikaisen jutun. Vaalithan oli keväällä 2019 ja olin Perussuomalaisten ehdokkaana Savo-Karjalan vaalipiirissä.

Hieno kokemus, ainakin kerran elämässä kannattaa!

Vaalien  jälkeen aloin kuulla Ylö-Savosta outoja juttuja. Olin kuulemma rikollinen ja petturi... en yhtään sovelias kansanedustajaksi! Siksi ei saanut äänestää minua.

Kerrotaas koko juttu!

Olen ollut aikaisemmin naimisissa ja liitto päättyi eroon vuonna 1994, muutin silloin yhdessä korjatusta/rakennetusta ja maksamasta kodista vain kolme Ipanaa ja vaatteet kainalossa ensin Rautalammin kylälle ja sitten Rovaniemelle. Haulikolla uhkailu, vainoaminen, keittiön sotkeminen, ulko-oven rikkominen, tappamisella uhkailemalla (olin lasten kanssa päivällä uimareissulle rannalla, joka muuttuikin huoraamisreissuksi humalaisen ex- miehen päässä) nopeutti muuttoamme pois Rautalammilta.

Poliisi kävi Rovaniemelläkin asuessa hakemassa ex-miestä riehumisen jälkeen pois kodistani, jossa hän oli yhteisiä lapsia tapaamassa. Puukkohippaakin tuli juostua lasten silmien edessä. Muistoksi jäi lasten tapaamiskerroista mm. Kokonaan rikottu keittiö (kattolampusta lähtien kaikki astiat...), puukolla viilettyjä sänky, sohva, petivaatteita...

Väkivallan yms takia eroprosessi oli pitkä. Avioero tuli voimaan tammikuussa 1996.

Avioeron ositus tuli voimaan 1997. Jaettavan oli se yhteinen omakotitalo miinus velat. Ex-miehen piti maksaa minulle pikkusummasta talo-osuudestani ... Maksu viivästyi. Haukkumakirjeitä yms tuli perille.

Hain ulosoton kautta oikeudessa sovittua summaa. Noh, seurauksena oli, että ex-mies teki minusta rikosilmoituksen velallisen epärehellisyydestä. 

Poliisi kuulusteli minua ja syyttäjä totesi, ettei ole näyttöä moisesta. Seurauksena tuli sellaisia uhkailuja, että jouduin hakemaan lähestymiskiellon ja sen sainkin vuodeksi. Ex-mies ei saanut olla minuun missään yhteydessä. Vuosi oli 2009 ja kielto loppui marraskuussa 2010.

Kunnes nyt - maaliskuussa 2019-  Varpaisjärven Esson baarissa ex-mies oli kertonut, että minua ei kannata äänestää eduskuntavaaleissa, koska olen tuomittu rikollinen. Siis hän itse teki perättömät ilmiannon poliisille ja se on kuulemma minun rikos. 

Sellainen väittämä on kunnianloukkaus! Perättömän tiedon levittäminen vahingoittamistarkoituksella. Voisin tehdä rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta. Voisin vaatia julkista anteeksipyyntöä lehteen.

Kysyin jutun kertojalta, ettei sitten tullut mieleen se lehtijuttu, jossa oli kaikki rikostuomio saaneet ehdokkaat ja oliko minun nimi siellä. Eipä ollut...

Miten minä olen jaksanut tätä paskaa näin kauan- olen itse ollut nätisti, väistynyt, ollut hiljaa,antanut oman kodin vierailujen käyttöön silloin kun lapset oli pieniä yms, koska olen halunnut säilyttää ja ylläpitää lasten isäsuhteen. Jos hän itse on ne pilannut, niin sitä minä en voi pelastaa.

Mietin tätäkin kirjoitutusta puoli vuotta, koska en halua ko henkilöä enää muistella. Se olin aina minä, joka on hiljaa! Toisaalta mikään ei voi enää hetkauttaa siitää suunnasta...

Miksipä nyt sitten julkaisen tälläisen? Ihan sillä, että kun kuulette hyvän juorun tai jutun, niin miettikää ensin, että onko se totta!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Ex-puoliso, kosto, raukka, rikos, juoru