Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:699949 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Ihmettä ja kummaa...

Torstai 18.10.2012 klo 22.13 - Pia P


Tässä vaalitouhussa on tullut monta ihmettä eteen... Yksi on, että kuntapolitiikon ei tarvitse olla samaa mieltä kun puolueensa. Täällä hallituspuolueiden ehdokkaat julkisesti liputtavat itsenäisen Suonenjoen puolesta. Tämä on monelle vaalilupaus, joka perutaan marraskuun alussa. Onko äänestäjällä kuluttajasuojaa?

Voiko äänestäjä vetää valtuutetun oikeuteen sopimusrikkomuksesta? Jos ehdokas on vaalimainoksissa jotain luvanut ja muuttaa kantansa valtuustossa?

Toinen vaalitouhun ihme on, ettei valtionosuuksien leikkaamisesta puhuta mitään. Kunnilla on edessä leikkaus-, lakkauttamis- ja lopetustalkoot - eikä hallituspuolueiden edustajat puhu mitään tästä, vaikka itse sen aiheuttavat. Tai juuri siitä syystä ei kerro...

Kolmas ihme on, että miten saadaan tyhjä kuulostamaan niin hienolle ja kauan odotetulle uudistukselle. Ihmetys tuli ns. vanhuspalvelulaista, joka on THL.n mukaan kupla.

Neljäs ihme on, miten voidaan ajaa ja uskoa asiaa, jota ei kukaan tiedä mikä ja minkälainen se on. Tai tiedetään, muttei uskalleta kertoa ennen kuntavaaleja. Tämä on ns. Suomi uudistus.

Kyllähän näitä ihmettelyn aiheita riittää, mutta onneksi arki palauttaa... Lapsille iltapalaa, pesuja, pusuja ja hyvää yötä! Mutsi mietiskelee ja ihmettelee maailman menoa taas yöllä...

Esimerkiksi sitä, kun kokoomuksen valtuutettu vaalipaneelissa arvostelee kunnan työntekijöitä siitä, että kunnallinen kiinteistöhuolto ja rakentaminen sekä työn tekeminen yleensä on vitsi, niin kukaan ei tartu siihen Ei edes SDP ja vasemmisto, jolla eniten kuntatyöntekijöitä ehdokkaina. Tyrmistyttävä väite kunnan työntekijöistä!

Avainsanat: vaalilupaukset, äänestys, suonenjoki


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini