Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:693229 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Makkara kouraan ja äänestämään!

Keskiviikko 17.10.2012 klo 15.10 - Pia P


Hyvä äänestäjä, tässä makkara kouraan ja siitä sitten äänestämään. Lupaan taas neljän vuoden päästä ilmestyä torille kehumaan itseäni...

Eikö tämä ole kuntalaisten halveksumista? Ihan oikeastiko riittää, että naama on esillä lehdissä parissa mainoksessa ja on torilla niin reippaana ja touhukkaana ruokkimassa kansaa... Makkara tai soppalautanen kouraan -ai niin, eikä siinä kaikki... Saa ihan leipäpalasen toiseen käteen.

Pitäähän siinä kehua itseään, mutta tyhmät ja kiusalliset kysymykset voi ohittaa alkamalla juttelee toisen potentiaalisen äänestäjän kanssa.

Kaupungin päätöksiä tehdään valtuustokaudella myös kolmen vuoden ja 50 viikonkin ajan -ei pelkästään pari viikkoa ennen vaaleja. Oletko seurannut tai tiedätkö mitä edustajasi on päättänyt tai ajanut Suonenjoella?

Oletko ajatellut, mitä politiikkaa äänestämäsi ehdokkaan puolue tekee valtakunnallisesti? Jos ehdokas sanoo, että ei kannata liitoksia Suonenjoella ja hallitus sanoo, että kyllä se kannattaa, niin kyllä se siellä valtuustossa äänestyksessä käsi nousee Kyllä Kuopiolle -vaihtoehdolle.

Olen kiertänyt Suomen kaupunkeja ja kuntia huhtikuusta lähtien Perusnaiset tien päällä -hankkeessa. Ja voin tiivistää kaikkien kuntien jo olevat ja varsinkin tulevat ongelmat kahteen sanaan: Valtionosuuksien leikkaaminen.

Ja on täysin kiellettyä sanoa mihin ne rahat menee. Mutta ne rahat ovat pois jokapäiväisestä kuntien ja kaupunkien palvelutarjonnan rahoituksesta.

Ja viimeisen niitin "viisaallekin" päättäjälle antaa ryhmäkuri. Puolueen yhtenäinen äänestyskäyttäytyminen sovitaan etukäteen. Ei siinä paljoa vaikuta omat mielipiteet tai vaalilupaukset. Suonenjoella ryhmäkuri ylttää toisiin puolueisiinkin.

Olen tavattavissa torilla marraskuussakin. Ja aina voi muutenkin ottaa yhteyttä!

Avainsanat: äänestys, vaalit, tori


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini