Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:695901 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

hallitus

Perjantai 29.3.2013 - Pia P


Minultakin on monta kertaa kysytty, että miksi Perussuomalaiset eivät lähteneet hallitukseen kun olivat vaalivoittajia eduskuntavaaleissa. Perussuomalaisia syytettiin vastuunpakoilusta.

Vaalivoittajia olimme kannatuksen nousussa, mutta emme koko vaalin voittajia. Eduskuntavaalien 2011 suurin puolue kokoomus muodosti sekstetin- äärilaitojen yhteenliittymähallituksen.

Nyt viime päivinä kehysriihen tulosta selvitellessä osa hallituspuolueista  huomasivat mitä tarkoittaa kokoomuspolitiikka. Hallitus ihan oikeasti ajaa rikkaiden asioita.

Eu- kriisimaiden tukitouhut ovat olleet rikkaiden varojen turvaamista. Veronmaksajat siirtyivät tukipäätöksillä remmiin kun alkoi maksun aika. Sijoittajat käärivät jo voiton. Tavallinen kansa kriismaissa ja tukijamaissa maksaa herrakerhon seikkailua. SDP luulee, että tässä pelastetaan veljeskansojen ihmisiä. Ei ne rahat mene kriisimaiden ihmisille vaan pankkien tappioiden peittämiseen!

Uutiskuvat näyttävät -jos näyttävät- ympäri Eurooppaa mellakointia ja mielenosoituksia. Ei ne ihmiset vastusta sitä, että saavat rahaa vaan sitä että eivät saa rahaa. Tavallinen kansa maksaa sielläkin päässä.

Nyt tuli uutena keinona, että viedään rahat pankkitililtä. Taisi mennä sijoittajat ja säästäjät sekaisin? Miten mummon säästörahat pankissa on voinut viedä Kyproksen tuhoon? Onneksi sanktioraja nostettiin vastoin Suomen hallituksen tahtoa edes talletussuojaan, 100 000e. Sijoittajathan vetivät rahat esim. kyproslaisen pankin Lontoon konttorin kautta pois kun pankkien piti olla Kyproksella kiinni.

Muistin virkistämiseksi vaalilupaukset: http://youtu.be/FI9qHASYvI4

Eu:n kriisimaiden tukeminen on vastoin EU.n omaa perussopimusta..

Voitot yksityistetään ja tappiot maksaa tavallinen kansa. Missään tässä yhtälössä ei Suomen työpaikat lisäännny eikä se kasvu ala.

Ja onko jatkuva kasvu edes teoriassa mahdollista?

Ja kantani Perussuomalaisten hallitukseen menosta viime eduskuntavaalien jälkeen:

Olisin eronut puolueessta, jos vaalilupaukset olisi sitä varten pitänyt rikkoa. Perussuomalaiset pitivät ja pitävät vaalilupaukset isossa asioissa- linjauksissa. Muut sanasa pitäneet puolueet olivat kokoomus ja RKP. He ajavat oikeasti rikkaiden asioita, ei esim.asuntovelkaisten

Toivottavasti meillä on kohta uudet eduskuntavaalit - eiköhän tämä sekstetin touhu nähty jo!

Avainsanat: hallitus, vaallupaukset


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini