Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:700164 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Räväkät jutut....

Perjantai 13.9.2013 klo 11.02 - Pia P


Viime aikoina on saatu kuulla kummallista keskustelua tyyliin, että ollaan samaa porukkaa ja puhutaan eriasiaa. Valtakunnallisesti sama puolue on eri miletä hallituksessa ja kentällä. Oma porukka maakunnissa  noituu ja suorastaan häpee "Helsingin herrojen" päätöksiä.

Nyt kokoomusnuoret kunnostautuvat kertomaan puolueensa linjoa julkisuuteen. Kukaan pääporukasta ei ole kieltänyt, etteivät ne ole totta vaan pyöritellään sanoja... Jokainen ihminen on arvokas yms. Mikä tämän homman nimi oli oikeasti... varsimistellaan Kataisen suosikin (nuori, kaunis ja edustava menestyjä) eduskuntavaalikampanjaa. Ihmiset unohtaa mikä oli kohun syy, mutta telkkarista tuttu eli äänestetään.

Kokoomusnuorten sanomisia yritetään sysätä Perussuomalaisten syyksi. Ihan ovat kuulkaas omianne!

Kävinpä kuntamarkkinoilla Helsingissä. Kuntatalo pullisteli väesta ja ihmiset hikosivat. Tunnelma oli hyvä, mutta sanoma ankea. Suomen tulevaisuus on karu. Leikkauksia, supistuksia ja korotuksia. Hyvinvointi turvataan edes kaupungin keskustoihin ja maaseutu sekä pikku paikkakunnat jäävät maksumiehen osaan. Meillä on palvelut jonojen takana jopa satojen kilometrien päässä ja niistä maksamme koko ajan enempi. 

Olemmeko me ylpeitä mitä jätämme tuleville sukupolville?

Ps. PerusNaisilla on ensimmäinen valtakunnallinen tapahtuma lauantaina 14.9 klo 10-14 Helsingissä Narinkkatorilla. Ja iltajuhla, jossa muotinäytös yms. Tekemistä riittää : )


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini