Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:710398 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Äänestä oikein

Perjantai 20.9.2013 klo 9.36 - Pia P


Kokoomus sai vaalivoiton hyvän mainostoimiston ja konsulttitoimiston luoman vaalikampanjan avulla eduskuntavaaleissa 2011. Kukapa ei innostunut uudesta työväenpuolueesta ja porukasta, joka kuuntelee. Puolue on täynnä menestyviä, kauniita ja muutenkin esimerkillisä ihmisiä - mitä nyt muutama poikeus putkahtaa julkisuuteen. Kataisen äänikin on laskenut- ihmiset luottaa matala ääniseen ihmiseen. Kimittämällä ei saa asioita läpi.

Nyt kiiltokuvapuolue näyttää kenelle he ovat sopivin - ihan kokoomuslaisille, ei heitä äänestäville. Äänestämällä jotakuta puoluetta ei muutu heidän kaltaiseksi eikä he aja kuin omia etuja. Rikkaat ja hyvätuloiset ovat nyt etujen nauttijoita Suomessa. Ei edes keskipalkkaiset ja iso asuntolainaiset- ei edes hienon auton liisannut.

Autoverotusta muutetaan niin, että uuden kalliin auton ostajat hyötyvät siitä. Muutetaan koko autoverojärjestelmä joidenkin takia, jotka muutenkin pystyvät ostaa uuden kalliin auton?

Nyt halutaan muuttaa ylinopeussakotkin tasahintaiseksi. Nyt suurituloiset maksavat tulojensa mukaiseti suurempia sakkoja. Halu olisi, että kaikki saavat yhtä ison sakon -maksukyvystä viis...

Työttömille tehdään työvelvoite. Muutama tunti päivässä pitää elämän syrjässä kiinni. Ihan hyvä idea, mutta minne laitetaan lapset sinä aikan (kunnan päiväkotiin), milläs maksetaan kulku työpaikalle (työn harrastaminen maksaa enempi kuin työttömyydestä saatava raha) ja mihin nämä ihmismassat laitetaan tekemään ne parin tunnin työt? Vanhusten hoito tarvitsee lisäkäsiä, mutta alan ammattilaisia arvostaen, ei kai sinne voi laittaa ketä tahansa? Kuka vastaa yksin kotona asuvan turvallisuudesta, jos sinne tulee kauppa-apulainen - anna rahapussi tälle--- tälle--- eipä nyt muista kuka tänään on pakkotyössä ta heppui muuten pöydän ääreen kahvia juomaan ja jututtamaan mummoa? Pahin uhkakuva tästä pakkotyöstä on se, että palkkatyössä olevien osuus vähenee kun on ilmaiset työntekijät. Kuka hullu nyt palkkaa maksaa?

Julkinen terveyspalvelu ajetaan alas kun pitää saada yksityissairaalat ja ulkomaiset sijoittajavetoiset lääkäriyhtiöt kunnolla Suomeen. Sote- muutoksen myötä aluesairaalat myydään heti sijoitusfirmoille. Hoitoon pääsee, jos on vakuutus tai rahaa. Korostetaan ihmisen omaa vastuuta terveydestä. Lihavat, juopot ja tupakoitsijat sekä mielenterveysongelmista kärsivät ja -ai niin- vanhukset ovat kaikkeen rahan menetyksen syynä ja heitä saa nykyisin jo suorastaan leimata ja kiusata.

Suomesta pumpataan rahaa ja taataan lainaa euron pelastustalkoisiin, että saadaa pidettyä korkokanta keinotekoisesti alhaalla. Sijoitusasunto touhussa mukana olevat hyötyvät tästä. Laina nkorko on huomattavasti pienempi kuin vuokra-asunnon tuotto. Harvalla meillä varaa kuin yhteen asuntoon, suurimmalla osalla sekin on vuokra-asunto.Ja hyvin kallis onkin...

Ja vielä yksi muttei vähäisin... Suuren kuntauudistuksen tarkoitus on saada kokoomuksen valta kasvamaan. Kuntavaalit on vielä keskusta menestyksen paikka.

Nyt kysynkin, äänestätkö puoluetta, jonka edustama ihminen haluaisit olla? Vai mietitkö ja äänestät puoluetta, joka ajaa Sinulle sopivaa ja parasta linjaa? Normaalia Suomen etujen ja suomalaisten etuja ajava puolue- tasa-arvoisesti ja tasapuolisesti.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini