Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:702215 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Tarkennusta edelliseen juttuun!

Keskiviikko 23.11.2016 klo 12.37 - Pia P


Kirjoitin edellisessä jutusssa, että  Suonenjoen demarien kaupunginhallituksen ja tarkastuslautakunnan varajäsen on sama henkilö. Henkilö olisi ollut esteellinen samanaikaisena nimitettynä molempiin luottamustehtäviin kuntalain mukaan.

Mutta demarien paljon parjaama viranhaltijat huomasivat virheen. He huomasivat tämän virheen jo vuonna 2012 valtuuston ihan ensimmäisen kokouksen jälkeen, jossa Suonenjoen demarit ilmoittivat valintansa. Kuntavaalien jälkeen puolueet nimeävät itse jäsensä vaalituloksen ja neuvotteluiden mukaisiin luottamuspaikkoihin. Demarit nimesivät esteellisen henkilön itse ja eivät huomaneet tai tienneet siinä mitään väärää. Seuraavassa valtuuston kokouksessa vaihdettiin tarkastuslautakunnan varajäsen toiseen henkilöön. 

Marraskuun 2016 valtuuston kokouksen esityslistan liitteinä oli tuo ensimmäinen henkilö varajäsenenä eli varajäsen oli vaihdettu toiseen, mutta sitä tietoa ei oltu päivitetty lautakunnan kokoonpanolistaan. Tätähän lakisääteisen lautakunnan tietoja -kokoonpanoa eikä pöytäkirjoja- ei löydy Suonenjoen kaupungin nettisivuilta..

Oliko tämä juttu nyt tässä kun tarkastuslautakunnan varajäseneksii olikin nimetty toinen henkilö? No ei tietenkään ollut... Siellä tarkastuslautakunnan kokouksissa on ollut varajäsenenä se alkuperäinen henkilö. Henkilö, jolla ei ole edes läsnäolo-oikeutta tarkastuslautakunnan kokouksiin.

Tämähän alkaa mennä mielenkiintoiseksi! 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini