Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:696129 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Mitä perinnöksi?

Keskiviikko 29.8.2018 klo 15.36 - Pia P


Historia on tunnettava, nykyisyys on ymmärrettävä, että voi suunnitella tulevaa.
Joskus on hyvä pysähtyä miettimään minkä perinnön haluaa jättää lapsille ja tuleville polville.
.
Maailman moneen maahan verrattuna meillä on erinomainen tukijärjestelmät. Nyky- hallituksen halu avata Suomen työmarkkinat koko maailmalle kertoen, että Suomessa saa hyvän sosiaaliturvan. Työstä kuuluu saada palkkaa, ei sosiaaliturvaa valtiolta. Euroopan alueen vapaa liikkuvuus koskee tällä hetkellä myös työnperässä tulijoita. 
Suomessa on vähän töitä missä ei puhuta tai pärjää ilman suomen kieltä.
Suomalaisista nuorista on työtä vaille joka viides. Jospa näistä löytyisi työntekijöitä? Työ, palkka ja asunto on parasta syrjääntymisen ehkäisyä.
Annetaaan parempi tulevaisuus nuorille työllistämällä heidät!
.
Valtion velka on nyt 106 miljardia euroa. Vaikka on ns nousukausi, niin Suomi ottaa velkaa koko ajan. Jospa joskus mietittäisiin mikä on Suomen valtion tehtävä ja mikä kuuluu suomalaisille? Lähdettäisiin budjetin teko perusasioista, eikä kuuntelemalla kovaäänisempiä. Hiljaisten tarpeet ei tule nyt huomioiduksi.
.
Velaksi eli elämiseksi tulevilla rahoilla on, että emme huolehdi tarpeeksi teistä, silloista  ja rakennuksista. Korjausvelka kasvaa koko ajan ja rahamme/ varamme ei kuulemma riitä mihinkään. Me käytämme rahat mihin haluamme (vaikka maailman pelastamiseen?) ja maksakaa te sitten joskus tämänkin ajan remontit kun emme tee niitä?
Neljsä asia on ympäristön suojelu. Paheksumme mehupillejä ja samaan aikaa Talvivaara löröttää ympäristömyrkky vesistöihin. Suomen kaivosteollisuus on annettu ulkomaisten ja sijoittajien haltuun, veronmaksajille jää siivous ja maksut plus ympäristötuhot. 
Katsokaa teiden varsia, onko meidän tärkein asia lopettaa saunan uunien lämmitys puulla? Vai opeteltaisko jokainen ensin viemään roskapussinsa roskikseen. Että korpee katsoa levähdyspaikkoja - sohvanraatoja ja akkuja kaiken roskan keskellä...
.
Onko perintömme lapsille romuttuva sosiaaliturva (mistä itse saimme nauttia) kun palkalla ei tule toimeen (osa palkasta valtion rahalla) ja oleskeluyhteiskunnan väkimäärä lisääntyy suunnitellusti vuosittain 100 000 hengellä? Ei minkään maan rahat riitä elättää vapaasti tulevien ja jäävien ihmisiä. Kiva lapsenlapsille kertoa, että mummo sitä sai äitiysrahaa kun sai isäsi? Tulevat polvet lukevat historian kirjoista miten hyvin meillä oli asiat?
Samalla kun maksavat yli sadan miljardien velkaa pois?
.
Ennen kuin voi jakaa, pitää olla jaettavaa! Ennen kuin voi auttaa muita, pitää auttaa omia!
Minulla on viisi lasta. Siksi olen Perussuomalainen- haluan jättää heille hyvän Suomen. Parasta Suomea ei voi enää- sen aika meni jo.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini