Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:246388 kpl

Pikakysely

Hyttysiä on suojeltava!

Uutiset

23.3.2019Savo-Karjalan PS eduskuntavaaliehdokkaatLue lisää »22.3.2017Suonenjoen PS ehdokkaatLue lisää »17.11.2016PSnostaaSykettaLue lisää »

Perussuomalalaisten kannatus

Perjantai 29.3.2019 klo 7:28 - Pia P


Gallupit ei äänestä, mutta niillä ohjataan vaalitulosta. menetyjää on mukava äänestää ja varsinkin jos oma ehdokas menee läpi eduskuntaa, niin kuulemma ääni ei mennyt hukkaan.

Äänesi ei mene koska hukkaan. Se vaikuttaa puolueen yhteisääniin ja siten kuinka monta siitä puolesta menee läpi vaalipiirissä. Samalla tavalla, jos äänestät henkilöä, mutta joka sattuu olemaan puolueessa, josta et pidä (arvomaailma, politiikka teot), niin puolue siitä hyötyy.

Gallupeissa käytetään korjauskertoimia. Esimerkiksi HS gallupissa käytetään lukuina kyselyä ja kuntavaalitulosta. Perussuomalaisten kuntavaalitulos on puolet edellisestä  eduskuntavaalitulosta.

Eli korjauskerroin laskee huomattavasti Helsingin sanomien gallup tulosta Perussuomalaisille. Puhelinkyselyssä on jopa kysytty, että kumpaa Perussuomalaista tarkoitat- sitä Soinin puoluetta vai Halla-ahon. 

Jossain gallupissa on laitettu Perussuomalaisten edellinen eduskuntavaalitulos kahtia, toinen puolikas sinisille ja toinen  puolikas Perussuomalaisille. 

Gallupit tehdään soittamalla. Puhelinhaastattelun ei pääse arpaonnea puuttuessa sellaiset, jolla on prepaid liittymä tai salainen numero. Tai jos ei ole ollenkaan puhelinta.

Gallupeilla on pystytty jo perustelemaan esim puheenjohtaja tenttiä. Neljän suurimman puolueen joukkoon ei ole mahtunut viime vaalien kakkonen. Puheenjohtaja Halla-aholle ei ole haluta antaa näkyvyyttä eikä puheaikaa.

Hyvät ihmiset, äänestäkää! Sillä tavalla lasketaan sunnuntaina 14.4. oikea tulos!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini