Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:313773 kpl

Pikakysely

Hyttysiä on suojeltava!

Uutiset

23.3.2019Savo-Karjalan PS eduskuntavaaliehdokkaatLue lisää »22.3.2017Suonenjoen PS ehdokkaatLue lisää »17.11.2016PSnostaaSykettaLue lisää »

Topakat puheet....

Keskiviikko 22.5.2019 klo 8:38 - Pia P


Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho oli EU-vaalikiertueella Kuopiossa 19.5.2019.

Vierailu oli oikein onnistunut. Aurinko paistoi ja porukkaa oli tosi paljon. Kuopion torilla oli samaan aikaan suurkirppari, joten moni näki "vahingossakin" Halla-ahon.

Vierailu aiheutti taas keskustassa ihmeellisiä reaktioita. Tuleva ministeri (?)  Heikkilä (kesk) oli närkästynyt, koska Halla-aho ei ottanut kantaa finnpulpin hankkeeseen ja nopeaan itärataan. 

Finnpulpin ympäristöluvat ovat korkeimmassa hallinto-oikeudessa ja sitä päätöstä odotellaan. Tarkoittiko, että Halla-ahon jyrähdys asiaa olisi nopeuttanut käsittelyä ja tuonut myönteisen päätöksen? 

EU:n mielestä olemme hakkaamassa liikaa metsää eli oikeasti hakkuut ei ehkä riitäkään kaikkeen tarpeeseen - puunkäyttöhankkeita paljon liikkeellä. Olisiko Halla-ahon pitänyt murista EU:n suuntaan, että antakaa meidän kaataa metsää niin paljon kun haluamme. Keskustan mielestä EU on niin ihana, Kui se silleen haluaa kiusaa Suomea... Mutta persujen syytä siis.

Keskustan mielestä Halla-ahon olisi pitänyt katsoa kulmien alta tiukasti valtion, hallituksen, rahoittajien yms suuntaan, että kuopiolaiset pääsisi vähän nopeammin Helsinkiin. Tosin esim Suonenjoella ei sitten kaikki pikaiset junat enää pysähtyisi.

Vai onko Heikkisen vaatimukset Halla-ahon suuntaan vaan "topakkaa" puhetta. Ihmiset ajattelevat, että keskusta ajaa asioita, vaikka oikeasti puolueet - ei keskusta eikä Perussuomalaiset - ratkaise mainittuja asioita ollenkaan.

Pelkkää puhetta... Näyttää hyvälle ulospäin!

Aikaisemmin keskusta oli huolissaan  kun Perussuomalaiset eivät halua nostaa Suomen EU maksuosuutta ja haluavat jopa leikata sitä. Suomi maksaa EU:lle rahaa tyyliin kymppi sinne ja kaksi euroa takaisin. Mikäs järki on kierrättää omat rahat EU kautta niin, että suurin osa häviää byrokratian pyörittämiseen, epäonnistuneisiin hankkeisiin tai jopa huijauksiin.

Keskusta on EUssa ALDE ryhmässä, joka haluaa lopettaa maataloustuet. Suomessa sitten keskusta moittii Perussuomalaisia kun eivät halua maksaa lisää EU:lle maatataloustukea varten..

Pelkkää puhetta... Näyttää hyvälle ulospäin!

Eduskuntavaalien jälkeen keskusta on pörrännyt perussuomalaisten ympärillä, syyttäen milloin mistäkin. Keskustan vaalitappio on silti Sipilän hallituksen syytä. Kannattaisi katsoa peiliin!

Keskusta uhrasi puheenjohtajansa Sipilän, että kelpasi hallitukseen. Ihan ystävällinen neuvo keskustalle, älkää laittako Sipilää edes eduskunnan puhemiehistöön. Henkilö pysyy liian hyvin ihmisten mielessä.

Lopuksi mielenkiintoinen nippelisnappelistieto (ei siis liity mihinkään). Vasemmistopuolue on ensinmäistä kertaa menossa hallitukseen ilman kokoomusta!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini