Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:313755 kpl

Pikakysely

Hyttysiä on suojeltava!

Uutiset

23.3.2019Savo-Karjalan PS eduskuntavaaliehdokkaatLue lisää »22.3.2017Suonenjoen PS ehdokkaatLue lisää »17.11.2016PSnostaaSykettaLue lisää »

Napista käyntiin...

Tiistai 28.5.2019 klo 12:51 - Pia P


Oletteko huomannut, että kun eräille politiikolle tietyistä puolueista antaa puheenvuoron tai mikrofonin käteen niin puhe alkaa kuin napista painamalla?

Sanoja, sanoja toisten perään...

Eriarvoistuminen, tasa-arvo, pientuloiset,  syrjäytyminen, feminismi, jakamaton ihmisarvo, työntekijöiden oikeudet, ilmastomuutos, tukeminen, ympäristö, sosiaalinen tasa-arvo, koulutus, koulutuksen tukeminen, kansalaispalkka, ihmisarvo...

Jos nuo hokijat herättää yöllä, niin varmaan sama hokemiskierre alkaa...

Tai jos kysyy, että mitä ruokaa, niin vastaus on ihmisarvo ja ilmastomuutos...

Potulla vai riisillä... Ai niin riisiä ei sais syödä kun se tulee saastuttavalla laivalla.

Harva kertoo mitä oikeasti tarkoittaa, esim taloudellinen tasa-arvo. Jaetaanko omaisuus ja palkkarahat sellaisen kanssa jolla ei ole mitään tai on jo vähän? Jaetaanko tasa-arvoa Suomen sisällä vai Euroopan sisällä vai peräti koko maailman mittakaavassa?

Kun olet saanut talosi, autosi tms maksettua, niin se otteen sinulta pois ja annetaan sellaiselle jolla ei ole mitään?

Palkkapussillesi käy jo näin, siitä otetaan veroja ja ne jaetaan niille jotka eivät pysty itseään elättämään, syystä tai ei. Verorahasi niille, jotka eivät edes halua käydä töissä. Chillailu ja oma aika sekä Mä ite- on päivän sanoja. Kuka hölmö haluaa tehdä töitä?

Sitä työn tekemistä varten tarvitaan maahanmuuttajia! Tulisipa joku joka tekisi meidän työt ja maksaisi meille kansalaispalkan olemassa olosta. Hetkinen, miksi ulkomaalaisen pitää tehdä työtä, tänne sohvalle vain!

Tarvitaan siis lisää maahanmuuttoa- joku tekemään työt ja maksamaan verot, kiitos! Ja lapsia tekemään, suomalaisten lapsukkoset aiheuttavat ilmastomuutoksen, mutta muualta tullut väestön lisäys on suomalaisten tulevaisuuden pelastus!

Meiltä otetaan rahat ja siirretään ne Afrikkaan ilmastomuutostyössä. Suomi maksaa jo nyt 0,8miljardia kehitysapurahoja - enenmän kuin Suomen poliisin kustannukset- ympäri maailmaan. Hallitusneuvot,teluissa on jo luvattu nostaa kehitysapurahoitusta eli otamme enempi velkaa, että voimme antaa niitä eteenpäin.

Pakolaiskiintiön nosto ja "rajat auki, meillä on tilaa ja teemme näillä pakolaisilla bisnestä" - on jo sovittu hallitusneuvotteluissa. 

Kuulostaa niin tylsälle! Ne kotimaan asiat. Siis joku mummo nukkuu lattialla- kiinnostaa just ennen vaaleja. 

Onneksi on Perussuomalaiset, joiden katse on oman maan navassa. Ihan suomalaisten omissa asioissa. Suomalaisten rahat pitää käyttää suomalaisten hyväksi. 

Nyt on ihan oikeasti pelkona kun rahat ei riitä kaikkeen ja kaikkialle, niin suomalaisten sosiaaliturvaa pitää laskea.

Ja sitä ennen otetaan valtion velkaa rutkasti eli eletään lapsenlapsemme kustannuksella. Joku aina velan maksaa. Me maailman hyväntekijät tuhoamme lapsenlapsien tulevaisuutta viemällä rahat ja tekemällä väestönsiirtoa!

Voi voi....


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini