Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:313788 kpl

Pikakysely

Hyttysiä on suojeltava!

Uutiset

23.3.2019Savo-Karjalan PS eduskuntavaaliehdokkaatLue lisää »22.3.2017Suonenjoen PS ehdokkaatLue lisää »17.11.2016PSnostaaSykettaLue lisää »

Posti ei kulje....

Keskiviikko 13.11.2019 - Pia P


Valtion omistama postin työntekijät lakkoilee, koska työntekijöiden palkkoja ja työehtosopimusta aiotaan heikentää. Jos ois demarit ja vassarit hallituksessa, niin näin ei kyllä tapahtuisi.
Nyt kadulle rumpuja hakkaamaan ja osoittamaan mieltä riistohallitusta vastaan!

No näinhän se oli edellisellä hallituskaudella kun demarit oli oppositiossa. Ammattiliitot masinoi mielenosoituksia Helsingissä ja sinne tuotiin bussilasteittain ihmisiä ympäri Suomea "joukkovoimaa"  ja "puhalla pilliin" miekkareihin. Soppatykkejä tarvittiin monta kertaa.

Ammattiliitot laittoi mahtavan summan sopivien ja varsinkin erityisten sopivien ehdokkaiden tukemiseen ja siten saatiin sopiva- joskin tiukka- vaalitulos. Toki tuli oli vain sopiville puolueille.  Nähtiinpä kampanja- aikana arveluttava salatuettu muutoksen valtakuntakampanja, joka oli ammattiliittojen masinoima, mutta sitä ei kerrottu selvästi.

Nyt suurin puolue, kiitos ammattiliittojen tuen, on Sdp ja hallituksessa on apupuolueena vasemmisto.

Ja nyt on valtakunassa kaikki hyvin? Työläisillä on kulta-ajat? Palkat ja eläkkeet nousee? Riistohallitus on historiaa!

Valtion omistama yhtiö, Posti, haluaa muuttaa työntekijöiden työehtosopimuksen heikompi etuisenpaa... ja siitäpä lakon pykkäs!

Ja hallitus on hiljaa... Ammattiliittotaustainen pääministeri on hipihiljaa.  Ei oikein voi julkisuuteen tuoda mikä tässä on takana... Suomeen pitää saada maahanmuuttajia ja heille töitä. Palkka on niin huono, että sosiaaliturva kuittaa loput. Eli me veronmaksajat maksamme osan palkasta asumistukena ja toimeentulotukena.

Missä on ajatus, että palkalla pitää elää? 

Ei tarvitse olla kovinkaan kauaskatsoinen, että mitä seuraa työntekijöiden maahantulemksen eli tarveharkinnan poistamisesta - jota demarit ja vassarit ajavat.

Suomeen tulee kielitaidoton työntekijä matalapalkka-alalle ja palkka ei riitä elämiseen. Palkan lisäksi saa tuet. Ja perheen sieltä lähtömaasta.

Jossain vaiheessa tulija huomaa, että miksi tehdä töitä kun hyvin elää tukirahoilla ilman sitä minipalkkaa. Eli loppuu työnteko.

Sitten haetaan lisää työntekijöitä kun ei saada Suomesta työntekijöitä. Ja homma alkaa alusta.

Vasen reuna ajaa täysin kokoomuksen ja työnantajien agendaa tässä matalapalkka - ja halpatyöntentekijöiden maahantulon vapauttamisen halulla. 

Suomalainen työntekijä on liian kallis firmoille. Pitää repiä lisää voittoja, lisää palkkaa johtoportaille ja lisää osinkoja jaettavaksi ja tiputtaa työntekijän palkkaa ja ulkoistaa sitä osa valtion maksettavaksi tukien muodossa.

Postin pomon kuukausipalkka on 82 100 €/kk ja työntekijän 1 400 - 2 100 €/kk - suurin osa työntekijöistä tekee osapäivätyötä eli saa vielä vähemmän palkkaa

Pitäiskö nyt puhaltaa pilliin? Onko tämä oikein?


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini