Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:283900 kpl

Pikakysely

Hyttysiä on suojeltava!

Uutiset

23.3.2019Savo-Karjalan PS eduskuntavaaliehdokkaatLue lisää »22.3.2017Suonenjoen PS ehdokkaatLue lisää »17.11.2016PSnostaaSykettaLue lisää »

Iso kiitos!

Torstai 20.2.2020 - Pia P


Suonenjoen sosiaalidemokraatit nostivat esiin huolensa Suonenjoen vanhustenhoidon tilasta.
Huoli on ollut ja on aiheellinen. Haluan kuitenkin kiittää Suonenjoen virkakoneistoa, työntekijöitä ja luottamushenkilöitä nopeasta toiminnasta kun yksi hoivayritys lopetti toimintansa.  Poikkeusoloissa toiminta, laki ja venyminenkin testataan. Lain mukaan kaupunki järjestää tarvittavan hoidon ja hoivan. Kuten on tekikin.
Luottamushenkilöiden tehtävä on päättää lisäpaikoista ja mahdollisesta lisärahoituksesta ja tukea viranhaltijoita ja työntekijöitä. Luottamushenkilöiden tehtävä on tehdä järkeviä päätöksiä kokouksissa, pelkkä lehdissä kirjoittelu ei muuta asioita. Toivoisin, ettei luoda turhaa epävarmuutta tai huolta vanhuksiin, omaisiin ja työntekijöihin. Tosiasia on, että Suonenjoki tarvitsee julkisia ja yksityisiä hoivapalveluita sekä valvoo niitä. Laki määrittelee mm paikkojen määrä, hoivan tasoa ja hoitajamitoitusta - inhimillisyys ja hätä ei aina näy lain vaatimuksissa.
Aina on varaa parantaa, joten ehdotan kaikkien yhdessä panostavan päätöksen tekoon, että Suonenjoki on paras paikka elää ja asua kaikille. Iso kiitos kaikille kaiken ikäisten hoiva- ja hoito- alan työntekijöille ja omaishoitajille!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini