Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:283895 kpl

Pikakysely

Hyttysiä on suojeltava!

Uutiset

23.3.2019Savo-Karjalan PS eduskuntavaaliehdokkaatLue lisää »22.3.2017Suonenjoen PS ehdokkaatLue lisää »17.11.2016PSnostaaSykettaLue lisää »

Pelastetaan lapset!

Lauantai 22.2.2020 - Pia P


Teeveessä pyörii mainos. 10 000 lasta etsii sijaiskotia. Lastensuojelussa on kädet täynnä, lapsia ja nuoria on sijoitettuna kodin ulkopuolelle koko ajan enenmän. Varhainen puuttuminen on kaunis sana ja kaukana todellisuudesta. Nuorten huumekuolemamäärät ovat räjähtäneet. Yhä nuoremmat käyttävät huumeita ja myyvät niitä toisille. Koulu ei pärjää oireilevien lasten ja nuorten kanssa. Poliisi ja ambulanssiväki on tuttu vieras kouluissa. Lasten ja nuorten psykiatrinen hoito on lääkeresepti, lääkettä jota ei suosistella alle 18- v.
Suomen osan lasten ja nuorten elämä, todellisuus ja tulevaisuus on karu. Suurin osa ihmisistä ymmärtää tämän ja osa yrittää ratkaista. Mutta se raha puuttuu! Kunta ja valtion taloudessa rahan puute näkyy säästöinä, toimimattomuutena, lakkautuksena ja henkilöstön väsymyksenä.
Silti meillä on asiat hyvin. Emme elä sodan, luonnonkatastrofin, konfliktin tms keskellä. Meillä on toimiva sosiaaliturva.
Maailmassa ainakin 357 miljoonaa lasta elää konfiltialueella, heistä elää sodan keskellä 165 miljoonaa siis lapsia! 
357 000 000 lasta. 
Ensin meille näytetään kuvia pakolaisleiriltä, jossa pikkulapsi istuu kuralammikossa.
Sitten halutaan pelastaa orpoja pikkuisia lapsia Kreikan leiriltä- vedotaan tunteisiin.
Lopputulos on, että hallitus päättää ottaa 175 ENSIJAISESTI alaikäisiä ja yksinhuoltajaperheitä eri maiden leireiltä eri kriisimaista..
Lapset ovat itse ilmoittaneet ikänsä. Tutkimuksissa on aikaisemmin todettu 70 % näistä onkin täysi- ikäisiä.
Annamme viestin, että kannattaa maksaa (tai vielä jäädä velkaa...) salakuljettajille ja laittaa lapsi (tai aikuinen, joka on ihan varmasti 17- v) matkaa Eurooppaan. Aina löytyy joku vastuunkantaja -maa, joka sitten hakee loppuperheen perheenyhdistämisen nojalla.
Tulijat ei näin lopu. Kannattaa pyrkiä Euroopan rajale ja sisään leirille. Joku aina jonkun pelastaa. 

------
Mitä tämä hallituksen päätös tarkoittaa?
- Suomeen haetaan 17-vuotiaita nuoria miehiä. Muita ei ole tarjolla, koska suurin osa alaikäisistä leirillä on juuri tätä ikäluokkaa ja juuri tätä sukupuolta. Saa siinä pressa esittää toiveensa pikkutytöistä.

- Toimintaansa alasajavia ja irtisanomisia tehneet alaikäisten vastaanottokeskuksia nostetaan taas jaloille. Valtio siis maksaa kaiken tämä: vuorokausi on 250-470€/ vrk. Plus terveydenhoito yksityisellä (myös hammashoito); koulupaikkaa, harrastukset, tukihenkilöt (saavat korvaukset), tulkkipalvelut, erikositason terapiapalvelut, viranomaiskulut käsittelyistä, oikeuskulut ja valituskulut sekä asianajajat. Koko homma alkaa hakemisella yksityiskoneella, jossa on hakijahenkilöstö mukana. Sitä ennen tietysti delegaatioita tutustumassa ja valitsemassa.
- Osa näistäkin ehkä tekee rikoksia, koska on liian vähän rahaa käytetty, persut on aina kaikkeen syyllisiä, kukaan ei ole muistanut kertoa, että yksinkulkeva tyttö ei tarkoita innokkuutta seksiin... Aina löytyy syitä. 
Tuomio saa varmemmin pysymään sijoitusmaassa.
- Perheenyhdistyksen ansiosta näille nuorille miehille löytyy perhe, joka tuodaan Suomeen.
Kuralammikossa istuva orpolapsi olikin jotain muuta...
Jos perhettä ei saada heti Suomeen, niin alaikäisetkin saavuttavat täysi-ikäisyyden ja sitten pääsee muuttamaan Helsinkiin omaa kämppään. Siellä voi suomalaiset käydä katsomassa rautatieasemalla miten hyvin on kotouduttu.
Olenko liian kyyninen? Kaipa. Yksi asia on varma - Suomen turvapaikkabisneksessä mukana olevat ovat riemuissaan. Rahan tuloa ei voi estää... Kyllä kelpaa äänestää taas vihreitä, vasemmistoa ja demareita!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini