Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:283859 kpl

Pikakysely

Hyttysiä on suojeltava!

Uutiset

23.3.2019Savo-Karjalan PS eduskuntavaaliehdokkaatLue lisää »22.3.2017Suonenjoen PS ehdokkaatLue lisää »17.11.2016PSnostaaSykettaLue lisää »

Kaikkea sitä...

Sunnuntai 15.3.2020 - Pia P


Tammikuun lopussa THL (terveyden ja  hyvintivointi laitos) kertoi, että maailmalla jylläävä corona ei tule Suomeen.

Nyt maaliskuun puolessa välissä coronan takia moni maa on laittanut rajansa kiinni ja rajoittanut liikkumista. Suomessa suorassa lähetyksessä THL pääjohtaja niistää kangasliinaan ja pyyhkii sitten sillä räkärätillä silmänsä ja otsansa. ja laittaa sen räkärätin kiertämään mikrofonin ympärillä toimittajille. Tiedotustilaisuuden aihe oli corona tilanne. Ilmeisesti oli tarkoitus opettaa mitä ei saa tehdä!

Eurooppa on kiinni, paitsi Suomi. Sen voisi tehdä heti sisäministeri Ohisalo (vihr). No ei hän laita rajoja kiinni, koska kaikkien pitää päästää tänne Euroopan perukoille hakemaan turvapaikkaa. Tai muuten vaan siirtoloitumaan. 

Suomi ottaa valmiuslain käytön vasta kun luvatut 175 plus x määrä enempi on haettu pakolaisleireiltä.
Al-holilaiset pystytään hakemaan senkin jälkeen kun heillä on Suomen kansalaisuus.
Pakolaisleirien evakointipyyntö menee nyt kaiken edelle Suomen hallituksella. 

Turkki painaa päälle. Se vapauttaa vankeja, jota siirretään suoraan Kreikan rajalle. Se siirtää pakolaisia suoraan rajalle. Turkki pitää sotaharjoitukset merellä. Turkin sotilaat purkavat Kreikan tekemiä rajaesteitä. Turkin presidentti on sanonut jo monta kertaa, että Turkki valloittaa heikon Euroopan.  

Kreikka jätettiin yksin pakolaisaallon kanssa. Vaikka Suomen media ei kerro tällä hetkellä mitään, niin rajakahakka on siinä pisteessä, että kohta ammutaan ihmisiä. Euroopan rajalla siis. 

Palataan takaisin Turkkiin ja sen uhkauksiin. Mites Eurooppa on heikko? Corona on hyvä vastaus. Italian pankit tulevavat kaatumaan Euroopan keskuspankit syliin. Koko Euroopan talous syöksyy pohjalukemiin. Suomi on jo siellä. Onko mutasarjasta vielä alempi luokitus?

Mutta eihän se pakolaisten tulo ole mitään muuta kuin syyrialaisten lapsparkojen pelastamista.

Palataan takaisin Suomeen! ECDC (Euroopan tautiehkäisy- ja valvontakeskus) on todennut, että tehokkaimpia epidemian ehkäisykeinoja on, että päiväkodit ja peruskoulut suljetaan pariksi viikoksi.

Siksipä Suomi ei laita niitä kiinni!? Yliopistot, ammattikorkeat yms ja jopa vassareiden puoluetoimisto laitettiin kiinni. Ilmeisesti opetusministerin (vas) mukaan puoluetoverit ovat arvokkaampia kuin ekaluokkalaiset?

Muutenkaan logiikka ei oikein pelaa- torilla ulkona markkinat kiellettiin ja isot kauppakeskukset saa olla auki.

Corona testejä ei haluta ottaa ja jos otettaisiin, niitä ei keretä/ pystytä tutkimaan, koska labratutkimus on keskitetty liian pieneksi. Ihan  kilpailuttamalla ja säästösyistä. Todennäköisesti sairastuneita on Suomessa paljon enempi kuin viralliset luvut.

Hyvät ihmiset, käyttäkää järkeä. Pelkää käsiä ja varsinkin- älkää levittääkö tauteja. Oli ne mitä hyvänsä!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini