Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:283877 kpl

Pikakysely

Hyttysiä on suojeltava!

Uutiset

23.3.2019Savo-Karjalan PS eduskuntavaaliehdokkaatLue lisää »22.3.2017Suonenjoen PS ehdokkaatLue lisää »17.11.2016PSnostaaSykettaLue lisää »

Gallup tulos

Tiistai 31.3.2020 klo 22:42 - Pia P


Alman gallup 31.3.2020 on puhuttanut monia. Demarit hyppäsivät suurimmaksi puolueeksi - ohi perussuomalaisten. Eduskuntavaaleissa demarit oli suurin puolue ja on sitä seuraaviin vaaleihin. Pitää muistaa, että kannatus mitataan vain vaaleissa ja pitäisi tarkastella samoja vaaleja keskenään.

Tutkimus oli tehty 20.-27.3. eli juuri koronakriisin alkutoimissa kun Suomea alettiin laittaa kiinni ja päämisteri Marin oli koko ajan mediassa.

Kyselyitä tehtiin reilu tuhat ja vastauksia oli 861 kpl eli 80%.

Siis gallup tulos oli 861 suomalaisen mielipide ketä äänestäisi nyt eduskuntavaaleissa. Ja suurimman kannatuksen sai pääministeri Marin.

Suurin kysymys onkin mistä demarit saa edustavia nuoria naisia ehdokkaaksi kuntavaaleihin kun tarjolla on vain vanhempia miehiä (siis reippaasti korona-karanteeni iän, 70v, ylittäneitä).

Jos kannattaa sannaa, niin joutuukin vain  pöö- paavoa äänestää? Paavon vaimo Päivi julisti, että onneksi demarit on vallassa ja eivät tule rajoittamaan liikkumista. Se oli päivää ennen rajojen sulkemista.

No, onneksi minun ei tarvitse huolehtia demareiden naisista. Perussuomalaisissa kaikki, ikään ja sukupuoleen katsomatta ovat yhtä arvokkaita. 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini