Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:735312 kpl

Pikakysely

Oliko mun juttuja ikävä?

puoluekokous

Sunnuntai 15.8.2021 klo 19.57 - Pia P


Viikonloppuna 14.-15.8.2021 pidettiin Perussuomalaiset rp puoluekokous Seinäjoella.

Puoluekokouksen tärkeinpiä ja mielenkiintoisempia asioista on henkilövaalit. Kokoukseen pääsee osallistumaan kaikki puolueen jäsenet ja kokouksessa äänestämään vaikka puolueen puheenjohtajasta.

Muissa puolueissa on edustuksellinen osallistuminen eli paikkakunnillamaakunnissa päätetään, että kuka lähtee äänestämään ja muut jää kotiin. Noin karkeasti selitettynä. Perussuomalaisissa pääsee kaikki jäsenmaksun maksaneet äänestämään.

Puheenjohtaja -ehdokkaan rooli on vaikea. Jos olet suosikki, niin silloin olet ennakkosuosikki, sovittu voittaja ja median lellikki. Jos jotain henkilö kovasti kehutaan ja on lööpeissä, niin peruspersu- pena ajattelee, etten sitä ainakaan äänestä -eliitin lellikki. Voi hyvä sylvi, mikä Perus- eliitti?

Ja jos ei pärjää kisassa, niin silloin on vaalit vilpilliset ja tulos sovittu tai ruuvattu sopivaksi.  5eilua peliä ei ole häviäjän milestä?

Perussuomalaisten puheenjohtajuus on rankka laji. Jäsenet ovat vankkumattomia mielipiteissä, ehdottomia ja jääräpäitä sekä samalla ahkeria, ihania ja oikean mukaisuuteen pyrkiviä. Puheenjohtaja saa kuulla joka tuppukylän surut ja harvemmin ilot. Jäsenistä on tottunut soittamaan suoraan pomojen pomolle.

Sama koskee puoluesihteeriä. Olen joutunut heitä muistuttamaan, että joka koviten vinkuu tai useinten soittaa, ei ole aina oikeassa.

Onnittelen suuresti Riikka Purraa, hieno ja vahva henkilö sekä selväsanainen. Onnittelen suurasti puolueen jäseniä. koska saimme noin ja näin hienon puheenjohtajan.

Myös puoluesihteeri vaihtui. Aika näyttää minälainen on Arto Luukkainen poliittisena henkilönä.

Onnittelut uudelle puoluesihteerille!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini