Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:600112 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Suonenjoen Linja-autoasema

Lauantai 25.8.2012 klo 8:02 - Pia P


Kiitos Suonenjoen Teboil, jossa sain hyvää linja-autoihin liittyvää neuvontaa. Sain selville bussin aikataulun, sain jopa aikatauluoppaan mukaan ja kerrottiin, että pysäkki on Teboilin pihassa ja sisällä sai odottaa.

Eikös nämä ole linja-autoaseman tunnusmerkit? Samasta paikasta löytyy myös matkahuollon palvelut. Hienoa, että Suonenjoella joku yrittäjä alkoi siihen ja siten on tällä hetkellä matkahuoltopalvelut ja linja-autoasema.

Suonenjoen kaupungin tekniselle lautakunnalle Teboil on ilmoittanut, että se ei harjoita linja-autoasematoimintaa. 14.8.2012 tekninen lautakunta päätti Teboilin lausunnon sekä huoltoasemilla yleisen matkahuollon toiminnan pohjalta, ettei tämä linja-autoasemana toimiminen ei ole linja-autoasematoimintaa. Nykyisella kaavalla paikka ei ole linja-autoasema. "Alueen käyttö linja-autoasemana edellyttää kaavamuutosta, sillä sitä ei voida katsoa voimassa olevan kaavan mukaiseksi toiminnaksi." (Suora lainaus pöytäkirjasta 14.8. tekninen lautakunta.)

Kritisoin tässä Suonenjoen päätöksen tekoa, toivoisin että lautakunnat lausuntojaan tehdessä kaupungin hallitukselle ryhdistäytyvät ja alkaisivat oikeasti miettimään näitä päätöksiä ja tutkimaan hieman taustoja. Varsinkin tekninen lautakunta: nyt joku joutuu noudattamaan jotain esim. kaavaa pilkulleen ja jotain taas katsotaan sormien läpi.

Avainsanat: päätöksen teko, kaava


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini