Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:694552 kpl

Pikakysely

Tuoko hyvinvointialue parenpaa SoTea?

Vaalipaneli 8.10 Suonenjoki

Keskiviikko 10.10.2012 klo 7.33 - Pia P


Vaalipaneelissa on selittelyn ja omakehun paikka. "Vanhat puolueet" liittoutuvat yhteen ja vain kehuvat itseään ja omia ratkaisuja mitä on yhdessä tehty.

Jos Suonenjoella on niiin hienosti asiat, niin miksi me olemme niin velkaisia- yli maan keskitason- kriisikunnan rajalla? Eikä olisi hienompaa kehua kuinka hyvin olemme hoitaneet asiat - myös rahallisesti.

Jos vaalipaneelissa ottaa vaaleanpunaiset lasit päästä ja pumpulit pois korvista ja kuuntelee mitä ehdokkaat ja puolueet sanovat ja haluavat ajaa, niin kuulostaa tälle - suoria lainauksia illan puheista.

- SDP  harmittelee psykiatrisen osasto lopettamista. Julkula on kuulemma paljon kalliinpi kuin mitä luultiin.

- Vasemistoliitto haluaa lopetaa eräiltä- tietää keneltä, mutta ei sanonut nimiä- sosiaalitoimiston antaman lakisääteisen toimeentulotuen.

- Kokoomus ei halua Kuopioon. Epäilee, ettei sieltä mitään hyvää tule .Mutta jos liitosselvitys näyttää, että parempi Kuopiossa, niin sitten sinne.

- Kristilliset haluaa leikata teiden kunnossapidosta. Voidaan ajaa kuoppasilla teillä.

- Keskustan mielestä liikelaitoksen työntekijät hoitavat työnsä tehokkaammin kuin kunnan. Puhe oli vesilaitoksen yhtiöittämisestä.

- Vihreät ei tiennyt... No, ei aina tiennyt...

- Perussuomalaiset ei suostunut avamaan väitettään hyväveli  ja joidenkin suosimisesta päätöksien tekemisissä tai hankinnoissa.

Mitä luvattiin?

- Kaikki lupasivat vanhuksille esteettömän kokoontumistilan.

- Kaikki lupasivat, että Suonenjoki säilyy itsenäisenä. Osa sanoi, että vahvalla yhteistyöllä muiden kanssa.

- Muut kuin minä- lupasivat suonenjoen vanhuksille o,7 hoitajaa. Ei pidä luvata katteettomia vaalihuumassa. Totta kai haluaisin, mutta kun ei tullut sitä lakia, niin ei tule rahoitustakaan lisää. 

- Muut kuin minä- lupasivat, että Savon Kuituverkon tukeminen jatkuu. Yleisöä ei asia enää innostanut, kun kerroin, että yksityistalouksen liittymismaksu on 1750 euroa. Muista panelisteista tämä on kohtuullinen summa.

Kertokaa minulle, miksi paneeleissa on mukana ne kokeneemmat konkarit? Voisiko mukana olla ihan uusi ehdokas?

Kaupunkilaiset ovat kuulleet valtuustossa olevien mielipiteet ja teotkin monta kertaa. Voisiko olla erikseen selittelytalkoot ja vaalipaneelit ?

Avainsanat: vaalipaneeli, suonenjoki, vaalilupaukset


Kommentit

16.10.2012 15.45  Hellu Karhunen

Olivatko kaikki muut konkareita? Sinä pärjäsit paneelissa oikein hyvin, paitsi siinä kohtaa, kun konkreettisena säästökohteena esitit vain mansikkakarnevaalien tuen lopettamisen.

17.10.2012 14.37  Pia P

Ehdotin myös, kunnan pitää keskittyä kunnan tehtäviin. Ja valokuidun tukeminen pois- ainoana panelistinan.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini