Yhteystiedot


pia.pentikainen@gmail.com

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:735322 kpl

Pikakysely

Oliko mun juttuja ikävä?

Mikä olen...

Torstai 15.6.2017 klo 18.42 - Pia P


Minulle on soitettu ja kerrottu, että olen halla- aholainen. Minulle on soitettu ja kerrottu, että olen soinilainen. Kyliltä olen kuullut, että äänestin Sampoa. Toisesta kaupungista kuulin, että äänestin Jussia. 

Yhdeksän lehti-ihmistä on tivannut ketä äänestin Puoluekokouksessa puheenjohtajaksi. No se on ihan vaalisalaisuus, ei kuulu kenellekään!

Minun nimeni kuulemma löytyy joltain listalta. Ihan kiva juttu - onkohan se hyviksien vai pahiksien lista ja mistä suunnasta katsottuna?  Onkohan rekisterin pitäjä muistanut lain vaatimat ilmoitukset ja tarkastusmahdollisuudet? Kerron  nyt totuuden: olen Perussuomalainen. Olen aina sanonut, että tämä puolue on ensinmäinen, ainoa ja viimeinen puolue. Jos en ole Perussuomalainen, en ole sitten enää polittiikassa. En liity muuhun puolueeseen.

Olen ollut ja olen nytkin Perussuomalainen. Jos meno äityy hurjaksi, esim kuhelot ottaa vallan toiminnassa tai rasistiset kirjoitukset ovat hyväksyttäviä, niin minun on helppo sanoa heippa. En tosin usko tälläiseen. Olen ollut vuodesta 2008 jäsen ja olen nähnyt ja kokenut paljon puolueessa.

Minun Perussuomalaiset ovat tasa-arvoinen, oikeamielinen, suvaitsevainen, ihmisten olojen ja toimeentulon parantamiseen pyrkivä sekä verotusta keventävä  ja byrokratiaa poistava puolue. Minun Perussuomalaiset on maahanmuuttokriittinen ja EUn järkevämpää suuntaa vievä - ei liittovaltioita, ei taakanjakoa, ei yhteisvelkaa eikä rahan siirtoa muihin maihin.

Minulle on tärkeää, että ihmisillä on mahdollisuus oman elämän laadun ja taloudellisen tilanteen parantamiseen. Työn tekeminen pitää olla aina kannattaa. Yhteiskunnan pitää huolehtia silloin kun itse ei pysty. Tukiverkko lamaannuttaa oman toimeliaisuuden ja siitä on vaikea päästä pois. Toisaalta sosiaaliturvaverkko on harva ja siitä tippuu helposti pohjalle. Siinä vaiheessa onneksi edes kolmas sektori pelastaa. Arvostan  todella paljon vapaaehtoistyöntekijöitä.

Olen siis nyt oppositiopuolueen edustaja. Tiedän todella paljon SoTe- ja maakuntauudistuksesta ja tiedän todella mikä niissä on vialla. Nyt ei enää tarvitse pidätellä vaan saa kertoa huonotkin jutut. 

Minun elämän ohjeeni on ollut, että valehdella ei saa, mutta kaikkea ei tarvitse kertoa.

Perussuomalaisten Pohjois-Savon piiri tipahti syliini tiistaina 13.6.2017. Piirin puheenjohtajan eron takia vetovastuu siirtyi minulle, 1. varapuheenjohtajalle. Puolueen eduskuntaryhmän kaaos aiheutti ison mediamylläkän myös maakuntiin.

Pohjois-Savon piirin vuoden 2016 puheenjohtaja vetäytyi kesken kauden ja hän erosi myös paikallisyhdistyksestä. Varapuheenjohtaja paikkasi loppuvuoden. Vuoden 2017 puheenjohtaja erosi paikalta  6 kk jälkeen. Tämä ei ole helppo paikka, mutta onneksi saan paljon tukea ympäri maakuntaa ja puolueelta.  

Avainsanat: Perussuomalaiset, uv, loikkaus, ero, kahtia jakautunut


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini